Veiligheid

& kwaliteit

Plan hier zelf uw behandeling:

Veiligheid

We letten op uw gezondheid en welzijn

De osteopaat is geen vervanger van de huisarts of specialist. De osteopaat is gericht opgeleid om klachten te herkennen die juist niet voor osteopatische behandeling in aanmerking komen of nader specialistisch onderzoek vereisen.

Indien nodig verwijst de osteopaat u terug / door naar uw huisarts of specialist en werkt graag met hem of haar samen bij het behandelen van uw klachten. Een osteopaat schrijft geen medicatie voor en geeft geen injecties.

Aangesloten bij:

Kwaliteit

Vakbekwaam en professioneel

Uw belangen als patiënt worden binnen Nederland gewaarborgd door het Nederlands Register voor Osteopathie (NRO) en de Nederlandse Vereniging voor Osteopathie (NVO)

Deze instanties bewaken de kwaliteit binnen de beroepsgroep middels een kwaliteitsregister en via het klacht- en tuchtrecht op basis van de Wet Kwaliteit Klachten en Geschillen Zorg (WKGGZ).

Vergoeding zorgverzekeraar
Behandelingen uitgevoerd door een geregistreerd osteopaat binnen het kwaliteitsregister van het NRO, komen voor vergoeding door de zorgverzekeraar in aanmerking. Robbert van de Veen en Sander Sprong zijn beiden lid van het NVO en beiden geregistreerd bij het NRO.

Online zelf afspraak boeken

U kunt via de online agenda alvast een afspraak boeken op een voor u geschikt moment.

Mocht er geen geschikte datum of tijd voor u tussen zitten, dan kunt u uiteraard contact opnemen via het telefonisch spreekuur, het contactformulier of ons een WhatsApp bericht sturen.

Sander Sprong

Telefoon: 06 2498 4145 (dagelijks 12.45 tot 13.45)
E-mail: sander@osteopaathetgooi.nl

 

Robbert van de Veen

Telefoon: 06 4308 4373 (dagelijks 12.00 tot 13.00)
E-mail: robbert@osteopaathetgooi.nl

 

Contactformulier

Naam(Vereist)
Privacybeleid(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wij hopen u spoedig van dienst te kunnen zijn in de praktijk!

Aangesloten bij